Marketing

Wilt u groeien met uw bedrijf? Laat ons u daarbij helpen!

Online marketing

Eén van de redenen waarom online marketing de traditionele marketingkanalen overneemt, is de kracht om realtime met de doelgroep te kunnen communiceren. Betrokkenheid is daarbij het sleutelwoord. Door voldoende interactie kan je er écht achter komen wat je doelgroep wilt.

Hoe intensief het gemiddelde smartphonegebruik is hoeven we niet meer uit te leggen. Het ene percentage is nog hoger dan het andere, maar allemaal zeggen ze hetzelfde: de smartphone gebruiker dicteert. Deze ontwikkeling heeft het speelveld compleet veranderd: bestellingen kunnen vanuit de broekzak worden geplaatst, online advertenties zijn aangepast aan het smartphonegebruik, en de invloed van video advertenties is enorm. Online marketing veranderd mee met de gebruiker. En als die mobiel is, dan is online marketing dat ook.

Facebook Advertising

Elke maand zijn er meer dan 2 miljard mensen actief op Facebook. Dat betekent dat je de kans hebt om huidige klanten, nieuwe klanten en mensen die geïnteresseerd zijn in je bedrijf of organisatie te bereiken. Vrijwel iedere doelgroep is actief op Facebook. Jongeren die onderweg naar school hun tijdlijn bekijken, om te zien wat klasgenootjes in het weekend hebben gedaan. Starters die via het medium op de hoogte blijven van het laatste nieuws en trends. En ook vijftigplussers die met de tijd willen meegaan en zich net als de andere Facebookgebruikers vermaken met leuke video’s die worden geliked en gedeeld. De doelgroep van Facebook is enórm. Waarschijnlijk heeft u als bedrijf een beperktere doelgroep, maar de kans dat deze groep zich ook op het sociale medium Facebook begeeft, is gigantisch

BeterOpvallen.nl bied u de mogelijkheid om uw Facebook Advertising uit te besteden voor het maximale resultaat! Zo kunt u simpelweg eenmalig een evenement promoten of maandelijks uw bedrijf voor een vast bedrag. Geïnteresseerd? Bekijk hieronder welk promotie pakket bij uw bedrijf past.

Social media pakketten

Basic

€ 299,-

per maand excl. btw

Max. 3 social media kanalen
Content creatie (max. 10 berichten)
Advertentie budget tot €150,-  per maand
Geen opstartkosten
Rapportage per maand
Maandelijks alles op 1 factuur

Pro

€ 399,-

per maand excl. btw

Max. 5 social media kanalen
Content creatie (max. 15 berichten)
Advertentie budget tot €300,-  per maand
Geen opstartkosten
Rapportage per maand
Maandelijks alles op 1 factuur

Premium

op aanvraag

Op zoek naar iets specifieks?
en / of
Social media marketing met een advertentie
budget van > €300,- per maand?

Let op: het advertentie budget is niet het bedrag wat u daadwerkelijk uitgeeft per maand. U kiest zelf op welk medium u dit bedrag wilt uitgeven