Marketing

Online opvallen met social media.

Eén van de redenen waarom online marketing de traditionele marketingkanalen overneemt, is de kracht om realtime met de doelgroep te kunnen communiceren. Betrokkenheid is daarbij het sleutelwoord. Door voldoende interactie kan je er écht achter komen wat je doelgroep wilt.
Social media beheer is al mogelijk vanaf €49,- per maand.

Hoe intensief het gemiddelde smartphonegebruik is hoeven we niet meer uit te leggen. Het ene percentage is nog hoger dan het andere, maar allemaal zeggen ze hetzelfde: de smartphone gebruiker dicteert. Deze ontwikkeling heeft het speelveld compleet veranderd: bestellingen kunnen vanuit de broekzak worden geplaatst, online advertenties zijn aangepast aan het smartphonegebruik, en de invloed van videoadvertenties is enorm. Online marketing veranderd mee met de gebruiker. En als die mobiel is, dan is online marketing dat ook.

Facebook marketing

Elke maand zijn er meer dan 2 miljard mensen actief op Facebook. Dat betekent dat je de kans hebt om huidige klanten, nieuwe klanten en mensen die geïnteresseerd zijn in je bedrijf of organisatie te bereiken. Vrijwel iedere doelgroep is actief op Facebook. Jongeren die onderweg naar school hun tijdlijn bekijken, om te zien wat klasgenootjes in het weekend hebben gedaan. Starters die via het medium op de hoogte blijven van het laatste nieuws en trends. En ook vijftigplussers die met de tijd willen meegaan en zich net als de andere Facebookgebruikers vermaken met leuke video’s die worden geliked en gedeeld. De doelgroep van Facebook is enórm. Waarschijnlijk heeft u als bedrijf een beperktere doelgroep, maar de kans dat deze groep zich ook op het sociale medium Facebook begeeft, is gigantisch

BeterOpvallen.nl biedt u de mogelijkheid om uw Facebook Advertising uit te besteden voor het maximale resultaat! Zo kunt u simpelweg eenmalig een evenement promoten of maandelijks uw bedrijf voor een vast bedrag. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op! Wij horen graag uw wensen en zullen meedenken bij uw marketing campagnes voor het maximale resultaat. Uiteraard maken wij voor u een vrijblijvende offerte voor u op. U zit nergens aan vast. Wel zo’n fijn idee!

Naast het verzorgen van alleen uw online marketing voeren wij ook volledige marketing campagnes. Benieuwd naar onze geslaagde marketing campagnes?

Interesse in een mooie samenwerking?