Multi-platform marketing

Er zijn veel manieren om online vindbaar te zijn. Daarom bieden wij een totaal pakket om op diverse platformen op te vallen. Wij noemen dit Multi-platform marketing.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

*prijs is exclusief klikbudget / btw

Je laat een mooie website maken voor uw bedrijf. Nu wil je natuurlijk ook dat deze gevonden wordt door potentiële klanten.

Een website met een mooi uiterlijk is uiteraard erg belangrijk, maar een goed uiterlijk wordt niet beloond met een hoge positie in Google. Hier komt SEO bij kijken. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie.

Het betekent eigenlijk niets meer dan websites zo optimaliseren, dat ze hoger worden getoond bij zoekopdrachten in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Dit doe je door het schrijven van relevante content en het optimaliseren van de belangrijkste zoekwoorden.

Wanneer gebruikers op zoek gaan in Google, vullen ze zoekwoorden in. Het doel is dat je met jouw website gevonden wordt op die zoekwoorden.

Google Advertenties zijn niet meer weg te denken in de online marketing. Google Ads is een onmisbaar platform om de juiste bezoekers op uw website te krijgen. Met deze advertenties bereik je potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.

Met zoekresultaat advertenties sta je, met het juiste bod, bovenaan de zoekresultaten wanneer iemand een van deze zoekwoorden opzoekt.

Men betaalt pas wanneer iemand op deze link klikt. De prijs per klik varieert van €0,01 tot +/- €5,00. Dit hangt af op welke zoekwoorden u wilt adverteren. Een populair zoekwoord is duurder dan een zoekwoord die iets minder populair is. Deze advertenties zijn ook lokaal in te zetten. Zo ben je niet aan het adverteren in Groningen voor uw lokale diensten.

Een groot voordeel hiervan is dat men al gericht op zoek is. Wanneer iemand bijvoorbeeld opzoekt: Product X kopen, dan is de kans groot dat diegene een product X wilt aanschaffen. Hoe mooi is het dan, dat u met uw eigen website bovenaan staat?

Social media marketing

Social Media Marketing is een marketing techniek waarbij social media worden ingezet met als doel marketing (communicatie) doelstellingen te realiseren. Het is een interactieve vorm van marketing gericht op het aangaan van een dialoog.

Het is een uitstekende manier om een gesprek met de klant aan te gaan en hierdoor hogere doelen dan platte verkoop na te streven, zoals loyaliteit & klanttevredenheid. Daarnaast heeft het ook een informatieve functie.

Dit is te realiseren door het frequent plaatsen van content. Daarnaast is het mogelijk enkele berichten, bijvoorbeeld open dagen of woningaanbod te promoten middels advertenties campagnes. Zo vergroot je niet alleen het bereik, je genereert hiermee ook pagina likes.
Deze advertenties zijn gericht te promoten door middel van zoekgedrag, gelikete pagina’s en interesses.
Deze social media campagnes kunnen van A tot Z verzorgt worden. Denk hierbij aan opmaak, uitvoering, optimalisatie en analyse.

Social media verzameld diverse statistieken van jullie volgers waar je veel informatie uit kunt halen. Zo kun je de gemiddelde leeftijd inzien, waar men woont en hoeveel mensen er bijvoorbeeld door klikken naar jullie website.