Google advertenties

Google Advertenties zijn niet meer weg te denken in de online marketing. Google Ads is een onmisbaar platform om de juiste bezoekers op uw website te krijgen. Met deze advertenties bereik je potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in uw product of dienst.

 

Meer kliks, minder kosten & hogere conversie

Het beheer van Google advertenties uitbesteden bij BeterOpvallen.nl is een vertandig idee. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het beheren van deze advertenties. Daarnaast optimaliseren wij deze ook. Zo heeft u meer kliks en hogere conversies voor hetzelfde geld. 

Wij horen vaak dat bedrijven zelf aan de slag gaan met online advertenties, maar betalen dan te veel per klik, optimaliseren deze niet of komen hier geheel niet aan uit. Met deze manier van adverteren kan men gemakkelijk ongewenst veel geld uitgeven als deze niet goed worden beheerd.

SEA

Kosten overzicht

Klikbudget: Is het budget dat u maandelijks wilt besteden aan Google Advertenties. Er wordt een vast bedrag per dag afgesproken (voorbeeld: €5, of €15,- per dag). Met meer budget per dag, bent u verzekerd van een hoge advertentie positie, meer weergaven en een hoger aantal kliks on uw link. De prijs per klik varieert van €0,01 tot €3,00. Dit hangt af op welke zoekwoorden u wilt adverteren. Een populair zoekwoord is duurder dan een zoekwoord die iets minder populair is.

Beheer: Dit is het maandelijks bedrag dat u ons betaald voor het beheer en optimalisatie van uw advertenties.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

  • Optimalisatie Advertentie groepen
  • Opmaak display advertenties
  • Beheren van advertenties
  • Conversies / CTR bijhouden
  • Doelen intellen en bijhouden
  • Ontwikkelen campagne teksten
  • Rapportage campagna statistieken
  • Optimalisatie van landingspagina
  • Klikbudget optimaliseren.

Rapportage & Service

Duidelijk inzicht in behaalde resultaten en de daarbij horende kosten vinden wij bij BeterOpvallen.nl erg belangrijk. Zo bieden wij u de mogelijkheid om deze overzichtelijk in te zien middels een live rapportage. Daarnaast sturen wij deze wekelijks/maandelijks naar u toe en bespreken we de resultaten/werkzaamheden telefonisch. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van uw campagnes. Een vast vertrouwd contactpersoon is hierbij wel zo fijn. Bij vragen of opmerkingen kunt u deze altijd bereiken.  

Offerte op maat? Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op 🙂