Zoekmachine optimalisatie

Je laat een mooie website maken voor uw bedrijf. Nu wil je natuurlijk ook dat deze gevonden wordt door potentiële klanten.

 

Opvallen in Google zoekresultaten

Een website met een mooi uiterlijk is uiteraard erg belangrijk, maar een goed uiterlijk wordt niet beloond met een hoge positie in Google. Hier komt SEO bij kijken. SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachine optimalisatie.
 
Zoekmachine optimalisatie

Hoe werkt SEO?

Het betekent eigenlijk niets meer dan websites zo optimaliseren, dat ze hoger worden getoond bij zoekopdrachten in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Dit doe je door het schrijven van relevante content en het optimaliseren van de belangrijkste zoekwoorden.

Wanneer gebruikers op zoek gaan in Google, vullen ze zoekwoorden in. Het doel is dat je met jouw website gevonden wordt op die zoekwoorden.

Tijdsplanning

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een tactiek waar je op langere termijn resultaat van ziet. Je haalt er niet even snel nieuwe klanten mee binnen maar met de juiste investering en een goede strategie is zoekmachine optimalisatie de beste marketingtactiek die er bestaat.

Rapportage & Service

Duidelijk inzicht in behaalde resultaten en de daarbij horende kosten vinden wij bij BeterOpvallen.nl erg belangrijk. Zo bieden wij u de mogelijkheid om deze overzichtelijk in te zien middels een live rapportage. Daarnaast sturen wij deze wekelijks/maandelijks naar u toe en bespreken we de resultaten/werkzaamheden telefonisch. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van uw campagnes. Een vast vertrouwd contactpersoon is hierbij wel zo fijn. Bij vragen of opmerkingen kunt u deze altijd bereiken.  

Offerte op maat? Laat je gegevens achter, dan nemen we contact met je op 🙂